Nytt affärssystem med unik möjlighet att integrera e-handel

Montania har nu lanserat Agera e Affärssystem som är vårt nya, moderna affärssystem som kombinerar kraftfulla moduler för kund- och säljstöd, order, lager, logistik, fakturering/kundreskontra, leverantörsreskontra och bokföring med programmets möjligheter till anpassningar. Agera e Affärssystem är utvecklat med FileMaker vilket ger stor flexibilitet att anpassa. Agera e Affärssystem har en unik möjlighet att med […]

God Jul och tack för ett fantastiskt år

Vi på Montania vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År och vi tackar alla kunder, partners och leverantörer för ett väldigt bra år tillsammans. Vi kan se tillbaka på år 2016 med stolthet och glädje och en stor mängd genomförda kundprojekt varav några kan ni läsa om nedan. Jag vill […]

Vi söker Junior Systemkonsult

Just nu är det full fart med nya kundprojekt och beläggningen för alla våra FileMaker-konsulter är hög. Vi behöver därför bli fler och söker en juniorkonsult inom systemutveckling FileMaker. Projekten du arbetar med kommer till stor del att bygga på databasen FileMaker varför kunskaper inom detta är meriterande. Saknar du denna specifika kunskap men har […]

Ny webbsajt till Justrivista

Till vår gamla kund Just Rivista har vi släppt en ny hemsida. Just Rivista jobbar med content marketing och har i  25 år hjälpt sina uppdragsgivare att nå fram med sina budskap, genom att producera relevant och intressant innehåll. Läs mer om Just Rivista på deras sajt.  

Vi söker kollegor inom kundstöd och projektledning

Vi behöver förstärka vår kundsida och söker kompetenser inom: Kundstöd & Support Projektledning Webb- & Affärssystem Vet du någon som detta skulle passa för? ENoEM Rekrytering AB har hand om de här rekryteringarna, läs mer om jobbet inom Kundstöd & Support och Projektledning Webb- & Affärssystem hos Enoem Rekrytering.  

Ny webbtidning till Svenska Mässan

Under vintern släppte vi tillsammans med vår samarbetspartner Just Rivista en webbtidning till Svenska Mässan. Just Rivista är experter på innehåll – s.k content marketing – och kan hjälpa våra kunder med t ex tidningar för både webb och print. Prata med din kontakt hos Montania för mer info.

Vi har fått tre nya kollegor!

Under vintern har vi anställt tre nya konsulter på Montania. Vi välkomnar Robin och Samuel som nya webbkonsulter och Pernilla som ny FileMakerkonsult.

Telefonväxel stängd e.m den 24/2

Tisdagen den 24/2 byter vi telefonväxel och har därför stängt vår växel från kl 12.00. Våra mobilnummer ska fungera under bytet och telefonväxeln ska vara igång onsdag morgon. Vissa problem kan säkert uppstå och vi hoppas ni har överseende med det. Mail kommer att läsas och besvaras på vanligt sätt under bytet.

Vi söker en Juniorkonsult utveckling & support FileMaker

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam och söker en kollega som Juniorkonsult utveckling & support för våra standardsystem och kundanpassade lösningar som baseras på FileMaker. Vet du någon som detta skulle passa för? ENoEM Rekrytering AB har hand om denna rekrytering, läs mer om jobbet här.

Jultider hos Montania

Vi på Montania vill tacka för det gångna året och önska er alla en fröjdefull jul. Under julhelgerna har vi öppet alla arbetsdagar måndag-fredag kl 09:00-16:00  (trettondagsafton 9-12). God Jul och Gott Nytt år!