Meny

Rekrytering: Webbutvecklare

Rekrytering avslutad

Vi erbjuder våra kunder både vår egen e-handelsplattform och webbapplikationer baserade på vår produktplattform. Nu söker vi en webbutvecklare till Halmstad. Du kommer både vara med och utveckla våra plattformar och implementera lösningar hos kunder.

Vi jobbar med moderna ramverk för både back- och frontend. Och eftersom vi äger våra egna plattformar har du möjlighet att vara med och påverka tekniska och funktionella beslut. Du får chansen att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden.

För att lyckas behöver du ha erfarenhet av att utveckla egna lösningar. Du är bekant med HTML, CSS, JavaScript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk – såsom Symfony, Ember.js eller React – eller objektorienterad PHP-utveckling är det en fördel.

Vi hjälper även våra kunder med WordPress- och WooCommerce-sajter så har du intresse eller erfarenhet av det är det en fördel.

Du liksom vi tycker att gränssnitt och användarvänlighet är viktiga delar av systemen. Vi känner stolthet över våra system och engagemang för våra kunder. Vi har ofta långa samarbeten med våra kunder och kontinuerlig vidareutveckling av deras system. 

Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet och välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 220821.

För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.