Meny

Rekrytering: Applikationskonsult för support & förvaltning affärssystem

Rekrytering avslutad

Vi söker ytterligare en kollega med kompetens inom ekonomi- och affärssystem som vill jobba med kvalificerad support av våra affärssystem, samt förvaltning och projektgenomförande.

Vi söker dig som vill arbeta med applikationsstöd och kvalificerad support av affärssystem och som har ett genuint intresse för problemlösning och service. Du kommer som en del av vår supportfunktion kring främst anpassade affärssystem att delta i förvaltningen av våra kunder som support- och affärssystemspecialist.

Du får ansvar för support- och förvaltningsprocessen för några av våra större kunder. Du har helhetsbilden och kunskap om anpassningar hos de kunder du ansvarar för, och svarar på kundens system- och supportfrågor. Förmågan att förstå kundernas processer i förhållande till systemstödet är viktigt. I din roll blir du som en slags superuser för våra kunder. Du jobbar tätt tillsammans med kollegor med kompetens inom processer, affärssystem och utveckling.

Arbetet innebär också att du testar och kvalitetssäkrar nya funktioner innan leverans till kund, samt skriver kortare dokumentationer. Beroende på intresse kan rollen även innefatta att förslå kunden nya lösningar för vidareutveckling vid förändrade systembehov, samt projektansvar för både nya och befintliga kunder.

För att trivas i rollen tror vi att du behöver ha erfarenhet av affärssystem och ekonomiprocesser, tycka om problemlösning och uppskatta kundkontakt. Vi månar om ett nära samarbete med våra kunder där vi arbetar proaktivt.

Som person trivs du med att arbeta i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, pedagogisk, positiv och strukturerad. Du eftersträvar hög kvalitet i det du gör. Du är också delaktig och engagerad i arbetet kring våra applikationer, samarbetspartners och vår egen organisation.

På Montania får du ett omväxlande arbete där du kan utvecklas och lära dig nya områden tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt tillsammans. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning. Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet och varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 2022-05-22.

För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.