Meny

Rekrytering: Webbutvecklare samt Systemutvecklare affärssystem

Sista ansökningsdag: 2023-11-26

Vi jobbar med affärssystem, e-handel, webb och digitala processer. Nu förstärker vi vårt team och söker två nya medarbetare inom utveckling.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringarna. De nya tjänsterna finns kort beskrivna nedan. Varmt välkommen att ansöka!

  • WEBBUTVECKLARE

Som webbutvecklare hos Montania kommer du att arbeta med både frontend- och backendutveckling. Vi jobbar med moderna ramverk, och du har chansen att vara med och påverka både tekniska och funktionella beslut i våra egna webbplattformar. Du är också med och implementerar lösningar hos våra kunder.

Du har erfarenhet av att utveckla egna lösningar och är bekant med HTML, CSS, JavaScript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk – såsom Symfony, Ember.js eller React – eller objektorienterad PHP-utveckling är det en fördel.

Du liksom vi tycker att gränssnitt och användarvänlighet är viktiga delar av systemen.

Vi hjälper även våra kunder med WordPress-sajter så har du intresse eller erfarenhet av WordPress är det meriterande.

Sista ansökningsdag: 2023-11-26

Läs mer hos Nilsson & Mossberger

 

  • SYSTEMUTVECKLARE AFFÄRSSYSTEM

Vi söker dig med stort intresse för att bygga affärssystem. Du kommer att vara en viktig person för att vidareutveckla både våra produkter och våra kunders anpassade system.

Våra affärssystem bygger på low code-plattformen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande.

Du har förmodligen jobbat några år som utvecklare eller har avslutat en eftergymnasial utbildning med inslag av programmering.

Beroende på sökande och intresse kan rollen även omfatta mer utåtriktat arbete med mer direkt kundkontakt.  För rätt person finns stora möjligheter att utveckla din egen roll, och också ta en ledande roll med mer ansvar.

Sista ansökningsdag: 2023-11-26

Läs mer hos Nilsson & Mossberger

Läs gärna om hur det är att jobba på Montania

 

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.