Meny

Sommartider & Semesterstängt

Sommartider vecka 28 & 31 och semesterstängt vecka 29-30.

Sommaren är här och det nalkas semestertider för oss. Vi kommer att ha stängt i två veckor samt ha två veckor med något begränsade öppettider.

  • Vecka 28 samt vecka 31 har vi begränsad bemanning och våra öppettider är 10:00-15:00.
  • Vecka 29-30 (19 juli-30 juli) har vi stängt för semester. Under dessa två veckor kommer mejl endast att läsas sporadiskt (dock varje vardag) och vid mycket akuta ärenden kommer vi att svara. Annars kommer ditt mejl att besvaras vecka 31.

Som mycket akuta ärenden avses till exempel driftstopp (systemet går inte att komma åt) orsakade av vår driftmiljö samt allvarliga fel som påverkar bokföringen.

Har du ett akut supportärende under semesterperioden, kontakta oss via support@montania.se.

Våra studentkårer med akuta supportärenden kontaktar oss via medlem@montania.se.

  • Tänk på att systemunderhåll som ni själva gör så som att uppgradera operativsystem och byta datorer kan leda till att även våra system behöver uppdateras, så planera gärna in sådant arbete före eller efter dessa veckor vi stänger.
  • Ta backup på alla era viktiga filer, förvara också externt.
  • För våra Agera-system: Om någon användare glömmer sina inloggningsuppgifter så kan en användare med behörighet ”admin” ändra lösenord.

Vi på Montania vill önska alla våra kunder en riktigt skön och avkopplande sommar och semester!

Vi hörs igen till hösten och vi är gärna ditt bollplank för hur ni kan effektivisera er verksamhets processer framåt för ökad konkurrenskraft.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.