Meny

Verksamhetsstöd: från e-handel och logistik till bokföring – kundcase

Vilket spännande och professionellt koncept vår kund ConEra tagit fram. De kallar det ConEra WorkFlow.

”ConEra WorkFlow är en unik helhetslösning för reklamprodukter och profilkläder. Kvalitet, behovsstyrd lagerhantering, säkra leveranser, smart uppföljning och minimal administration. Allt för att det ska bli enkelt att få kontroll över ditt varumärke och din budget – varje dag.”

Är du intresserad och nyfiken på vad ConEra har att berätta – titta på deras nya presentationer som de gjort tillsammans med två av sina kunder, Mölnlycke Health Care och Persson Hyrmaskiner. Där får vi veta vad ConEra WorkFlow tillför sina kunder i form av kvalitet, varumärke, kundunikt utbud och snabba leveranser. Dessutom vad systemstödet betyder för dem.

Vi är stolta att vi har fått ta fram och leverera den helhetslösning med affärssystem och e-handel för kundunika webbshopar som ligger till grund för och möjliggör ConEra WorkFlow.

Vår systemlösning ger ConEra möjlighet att jobba på ett sätt som både de själva och deras kunder eftersöker i form av snabbhet, enkelhet, uppföljning och minimal administration. Utöver detta kan den anpassas efter kundernas framtida önskemål om funktioner.

Montania får verksamhetsstöd att fungera hela vägen från e-handel och logistik till bokföring. Med smarta, kundanpassade systemlösningar för olika branscher.

 

 

 

 

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.