Meny

Systemlösning – Affärsnätverk för padel och större affärer

Vi har fått förtroendet att vara en av fyra huvudpartner till nya affärsnätverket Alfonso Padel & Partners. Alfonso Padel & Partners drivs av entreprenörer och sportprofiler med mångårig rutin inom sport, media, företagande och sponsring.

Vi har levererat affärssystemet med integrerad webbplats till Alfonso varifrån de bland annat kan administrera medlemmar och marknadsföra nätverket, aktiviteter och event. Nya medlemskap och anmälningar till event kommunicerar direkt med affärssystemet.

Alfonsos ambition är att växa med ytterligare orter för att på sikt bli ett riksomfattande affärsnätverk. I affärssystemet som vi har levererat kommer Alfonso enkelt att kunna lägga till fler nya nätverksorter med egna medlemmar och event allteftersom. Alla orter kommer samlas på en gemensam webbplats som är integrerad med affärssystemet.

Varje ort har tillgång till ett eget affärssystem där deras medlemmar finns, och där de kan planera in sina egna event. De olika affärssystemen är kopplade till den gemensamma webben. När ett nytt event skickas till webben från affärssystemet publiceras det med automatik under rätt ort. När en medlem anmäler sig till ett event för en viss ort kommer anmäla med automatik in i affärssystemet för vald ort.

Alfonso Padel & Partners startade i Halmstad och där har nätverket sedan en tid tillbaka arrangerat aktiviteter. Stockholm som andra part att dra igång nätverket kommer att starta upp sina aktiviteter under hösten. Nyligen anslöt också Tranås – Höglandet som nytt nätverk samt Malmö och Helsingborg.

Montania önskar stort lycka till med ert spännande koncept och vi ser fram emot att följa er expansion!

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.