Meny

Vi rekryterar inom försäljning samt kundstöd

Är du intresserad av att jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i en växande bransch? Vi har nu två tjänster ute med placering i Halmstad. Välkommen att läsa mer och ansöka. Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringarna.

Försäljning och Affärsutveckling inom Webb och e-handel

Montania befinner sig i ett expansivt skede och vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning, förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter.

Vi tror att du har erfarenhet av kvalificerad försäljning ute hos kunder och ett starkt intresse för webb och digitalisering. Alternativt har du erfarenhet av webb och e-handel och söker en säljande roll där du är med och utvecklar kundernas affärer och digitalisering.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med struktur och analysförmåga.

Läs mer och ansök via Nilsson & Mossberger som har hand om rekryteringarna.

Ekonomistöd och Kundsupport

Det blir din uppgift att stödja och hjälpa kunderna i deras användning av både standardsystem och kundanpassade lösningar. Förutom att ge support till användare testar och dokumenterar du kring systemen. Stöd till kunderna vid implementering av våra lösningar ingår även i rollen.

Tjänsten innebär många kontaktytor med kunder och kollegor. En viktig del är samordningen mellan kunder och företagets konsulter i projekten. Med tiden leder du även mindre kundprojekt själv.

Vi tror du har några års praktisk erfarenhet av att jobba med redovisning och stort intresse för ekonomi, administration och företagande.

Som person är du ordningsam, engagerad och kommunikativ. Förmågan att förklara och uttrycka dig i tal och skrift tror vi är viktiga för att lyckas.

Läs mer och ansök via Nilsson & Mossberger som har hand om rekryteringarna.

 

 

 

 

 

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.