Meny

Montania erbjuder tredjepartslogistik

Montania är numera delägare i 3PL-företaget ISY Distribution AB via sitt ägarbolag Sandrevet Invest AB. Vi kan därför framöver erbjuda våra kunder helhetslösningar hela vägen från e-handel och affärssystem till lager, plock och distribution.

ISY Distribution AB har egenutvecklade IT-system som bygger på samma tekniska plattformar som Montania jobbar med vilket gör att vi kan erbjuda helt automatiserade flöden.

ISY Distribution AB har lång erfarenhet av 3PL och klarar all tredjepartslogistik, särskilt när kunden behöver skräddarsydda distributionslösningar. Ett unikt, anpassningsbart arbetssätt gör att ni kan få det precis som ni vill.

”Vår kompetens sträcker sig hela vägen. Från att göra en integration med ert beställningssystem eller webbutik så att vi smidigt för över webborder från er till oss, till att tillhandahålla en kundtjänst som tar emot order via telefon och mail och svarar på alla relevanta frågor. Dessutom så klart att lagerhålla varor, plocka och packa order, och sedan distribuera dem snabbt och säkert till era kunder.” ISY Distribution AB.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.