Meny

Uppstart och studentkårer

Nu är vi tillbaka från semestern med full personalstyrka och det blir rakt in i hetluften. Vi har spännande nya kundprojekt som vi startar upp, samt att vi jobbar med extra fokus på de studentkårer som använder vårt medlemssystem Agera Medlem.

Varje terminsstart, i synnerhet vid hösttermin, innebär några fokuserade och roliga veckor inför och under inskrivningar när mer än 275 000 studenter tillhörande våra studentkårer ska få medlemskapsavier med erbjudande om att skrivas in.

Och med ett par veckor kvar tills terminen drar igång fullt ut på högskolor och universitet jobbar vi intensivt tillsammans med våra studentkårer för att förbereda allt för dem i Agera Medlem. Det som ska göras är bland annat att förbereda medlemswebben med information om olika medlemskap och sektioner, läsa in Ladok- och antagningsfiler samt generera medlemsavier som kan skickas via mejl eller tas ut som filer för tryck och postavisering. Under terminens gång exporteras sedan medlemsuppgifter till kortutgivarna för studentrabatter löpande dygnet runt för att generera medlemskort, som studenten får via app eller som fysiskt kort.

Nytt för i år är även att studentkårer kan avisera via Kivra med hjälp av en av våra samarbetspartners.

Utöver detta utbildar vi ofta nya systemanvändare då många kårer får ny personal både vad gäller kansli och förtroendevalda inför nya läsår.

Vi önskar er alla en bra start inför hösten!

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.