Meny

Rekrytering: Ekonom med kundfokus

Vill du jobba på ett växande företag i Halmstad som bygger egna webb-, affärs-, och ekonomisystem? Montania befinner sig i ett expansivt skede med många nya kundprojekt.

Till Halmstad söker vi nu ekonom med kundfokus.

Är du positiv, trivs med kundkontakt och kan grunderna i företagsekonomi? Då kan vi erbjuda en utvecklande utmaning för dig som är nyfiken och vill ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Efter en introduktionstid kommer du arbeta med att ta emot, administrera och följa upp kundärenden kring våra affärssystem samt ge support. Du trivs med att arbeta i team och löser oftast kundärenden i samråd med dina kollegor och med stöd av en kunskapsdatabas.

Du har ett intresse för ekonomi och vill vidareutveckla din kompetens inom ekonomi och affärssystem. Vi sätter värde på din nyfikenhet och din vilja att lära dig nya saker. Som person trivs du med många kontaktytor både internt och ut mot kunderna. Ordningsam och hjälpsam är egenskaper som stämmer in på dig. Låter det spännande så kan vi erbjuda dig variation, kundkontakt och utmaningar.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet och välkommen med din ansökan för att bli vår nya medarbetare. Sista ansökningsdag 25 oktober 2019.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.