Meny

Rekrytering: Webbutvecklare

Vi söker Webbutvecklare till Halmstad

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter – kanske du är vår nästa lead developer?

Vi erbjuder våra kunder både vår egen e-handelsplattform och webbapplikationer baserade på vår produktplattform. Nu söker vi dig som både vill vara med och utveckla plattformarna och implementera webblösningar hos våra kunder.

Vi jobbar med moderna ramverk för både back- och frontend och eftersom vi äger våra egna plattformar har du chansen att vara med och påverka både tekniska- och funktionella beslut. Du får chansen att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden. Vi känner stolthet över våra system och engagemang för våra kunder.

För att lyckas behöver du ha erfarenhet av att utveckla webblösningar. Du är bekant med HTML, CSS, JavaScript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk – såsom Symfony, Ember.js eller React – eller objektorienterad PHP-utveckling är det en fördel.

Vi hjälper även våra kunder med WordPress- och WooCommerce-sajter så har du intresse eller erfarenhet av det är det en fördel.

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter – kanske du är vår nästa lead developer?

På Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där man kan utvecklas tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet och varmt välkommen med din ansökan för att bli en i vårt team.

Sista ansökningsdag: 2020-09-30

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.