Meny

Rekrytering – systemkonsulter Affärssystem

Rekrytering avslutad

Systemkonsulter Affärssystem

Vill du arbeta på ett växande företag med ambitioner? Vi söker systemkonsulter med stort intresse för att bygga systemlösningar. Du kommer att vara en viktig person för att vidareutveckla både våra produkter och kunders anpassade system.

Du kommer inledningsvis att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. Efter hand kommer du själv att jobba med både produktutveckling och större kundlösningar.

Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande. Saknar du programmeringsutbildning eller erfarenhet av systemutveckling men har annan relevant utbildning till exempel informatik, intresse för databaser och problemlösning så kan vi utbilda dig.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. För rätt person finns stora möjligheter att utveckla sin egen roll, och också ta en ledande roll med mer ansvar.

Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet. Sista ansökningsdag 2023-10-01. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.