Meny

Semesterstängt vecka 29-31

Vecka 29-31 (13 juli-31 juli) har vi stängt för semester. Under dessa veckor kommer mejl endast att läsas sporadiskt (dock varje vardag) och vid mycket akuta ärenden kommer vi att svara. Annars kommer ditt mejl att besvaras vecka 32 då vi åter har ordinarie öppettider.

Som mycket akuta ärenden avses till exempel driftstopp (systemet går inte att komma åt) orsakade av vår driftmiljö samt allvarliga fel som påverkar bokföringen.

Under vecka 29 kan fler ärenden även av mindre akut karaktär komma att besvaras då vi har viss bemanning på plats under den veckan.

Har du ett akut supportärende under semesterperioden, kontakta oss via support@montania.se.
Våra studentkårer med akuta supportärenden kontaktar oss via medlem@montania.se.

  • Tänk på att systemunderhåll som ni själva gör så som att uppgradera operativsystem och byta datorer kan leda till att även våra system behöver uppdateras, så planera gärna in sådant arbete efter dessa veckor vi stänger.
  • Ta backup på alla dina viktiga filer, förvara också externt.
  • För våra Agera-system: Om någon användare glömmer sina inloggningsuppgifter så kan en användare med behörighet ”admin” ändra lösenord.

Det har varit och är en minst sagt annorlunda tid för oss alla med restriktioner kring möten och resor, distansarbete för många och kanske minskad orderingång och personalnedskärningar. Vi hoppas att ni trots rådande läge har klarat er bra avseende hälsa och företagande.

Vi på Montania vill önska alla våra kunder en riktigt skön och avkopplande semester, med hopp om en nystart i höst!

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.