Meny

Julhälsning och öppettider

Vi på Montania vill önska er alla en god jul & ett gott nytt år och tacka för ett bra samarbete under 2019.

Som julgåva i år till våra kunder har vi skänkt pengar till SOS barnbyar. Tack för att du är kund hos oss!

Öppettider

Måndagen den 23 december stänger vi klockan 14:00. I övrigt har vi ordinarie öppettider alla vardagar och ni är välkomna att kontakta oss igen fredagen den 27 december.

Årssammanfattning

2019 har verkligen varit ett spännande, utmanande och inspirerande år.

Vi har fortsatt haft hög efterfrågan på både affärssystem, e-handel och webb. Under året har vi jobbat med både befintliga kunder som vill utöka eller modernisera sina system och flera nya stora kunder inom bland annat handel, lager och logistik, specialiserad e-handel och kurshantering.

På grund av stor efterfrågan har vi utökat med tre nya kollegor för att stå ännu bättre rustade framöver. Vi kommer också att anställa ytterligare en verksamhetskonsult med målet att under 2020 kunna jobba ännu mer proaktivt och stötta våra kunder med processutveckling och tillhörande digitalisering.

Under november utökade vi dessutom våra lokaler med 50% mer yta genom att ta över lokalen bredvid oss och öppna upp mellan dessa och anpassa för våra behov. Så nu har vi gott om plats för alla och ytterligare fler kollegor framöver.

Sammanfattningsvis har vi under hela 2019 lagt en ansenlig del resurser på både produktutveckling för att stärka våra produktplattformar och för att utbilda och slussa in nya kollegor, samt en allmän höjning av process- och teknikkompetens för hela organisationen.

Nu jobbar vi för ett riktigt starkt 2020 med fler spännande projekt. Vi ser ett ökat behov från våra kunder att snabbt kunna anpassa och förändra datastöd och ekonomifunktioner vid nya förutsättningar för sin verksamhet, samt att komma igång med mer digitalisering och IT-säkerhet. Vi hoppas på att få fortsatt förtroende att hjälpa er framöver med bland annat dessa frågor. Med vår nya, starkare organisation kommer vi att kunna ta emot fler nya kunduppdrag under nästa år.

Än en gång – vi på Montania önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.