Meny

Vi söker fler utvecklare till Halmstad

Vi är ett drivet gäng med högt i tak och med en spännande framtid. Företaget är ekonomiskt stabilt och ägs av ledningen.

Nu söker vi två systemkonsulter inom affärssystem. Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. I takt med att du lär dig kommer du själv att utveckla större systemlösningar.

Jobbet är variationsrikt och innebär att prata med kunder om deras behov, föreslå lösningar och därefter programmera. Du har flera erfarna kollegor som du samarbetar med och får stöd av i din utveckling.

Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande. Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå. Andra utbildningar t ex inom Informatik, IT, webbutveckling eller ekonomi på högskolan kan också fungera. Har du bara intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet Utvecklare affärssystem och välkommen med din ansökan.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.