Meny

Vi söker Junior Webbutvecklare

Vi söker dig som vill jobba och utvecklas tillsammans med riktigt kompetenta kollegor. Hos oss får du en miljö där du kan lära dig nya områden och tekniker och mer avancerad utveckling. Kanske jobbar du idag med enklare webbuppsättning inhouse eller på till exempel en reklambyrå.

Vi hjälper våra kunder med allt från WordPress- och WooCommerce-sajter till mer komplexa system baserade på en egen PHP-produktplattform med moderna ramverk för både back- och frontend eller på e-handelsmodulen till vårt affärssystem.

För att lyckas behöver du vara intresserad av utveckling av PHP-system. Du är bekant med HTML, CSS, Javascript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk, objektorienterad PHP-utveckling, eller att göra teman och plugins till WordPress är det en fördel. Du liksom vi tycker att gränssnitt och användarvänlighet är viktiga delar av systemen.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet Junior Webbutvecklare och välkommen med din ansökan ifall du vill bli vår nya medarbetare.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.