Meny

Vi expanderar och förstärker med nya tjänster

Vill du arbeta på ett växande företag med ambitioner? Marknaden för affärssystem, e-handel, webb och digitala processer som skapar affärssnytta växer snabbt och efterfrågan från våra kunder är stor. Vi behöver därför förstärka vårt team.

Vi söker ett flertal blivande medarbetare till olika befattningar i Halmstad såväl inom kund- och applikationsstöd och support som försäljning och utveckling.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringarna. De nya tjänsterna finns kort beskrivna nedan. Varmt välkommen att ansöka!

  • KUNDSTÖD & SUPPORT – AFFÄRSSYSTEM

Vi söker dig som trivs med kundkontakt och kan grunderna i företagsekonomi. Du tar emot, samordnar, administrerar och följer upp kundärenden för att stödja kunderna i deras användning av våra affärssystem och medlemssystem.

Efterhand kommer du även att börja lösa supportärenden i samråd med kollegor. Att testa funktionalitet och dokumentera kring systemen kommer också att bli en del av ditt arbete. Läs mer hos Nilsson & Mossberger.

  • APPLIKATIONSKONSULT & KUNDSTÖD – AFFÄRSSYSTEM

Tjänsten passar dig med stort intresse för ekonomiprocesser som kan jobba med affärssystem på kundsidan. Du stöttar kunderna vid implementering av våra affärssystem och under löpande användning av systemet. Du kombinerar kunskaper inom ekonomi och affärssystem med kundprojekt, användarstöd och förbättringsarbete. Läs mer hos Nilsson & Mossberger.

  • FÖRSÄLJNING INOM AFFÄRSSYSTEM OCH E-HANDEL

Vi söker dig med erfarenhet av kvalificerad försäljning och ett starkt intresse för affärssystem, webb och digitalisering. Du behöver ha ett genuint intresse av och förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Alternativt har du erfarenhet av affärssystem och e-handel och söker nu en säljande roll. Läs mer hos Nilsson & Mossberger.

  • WEBBUTVECKLARE

Vi jobbar med moderna ramverk för både back- och frontend och eftersom vi äger våra egna plattformar har du chansen att vara med och påverka både tekniska och funktionella beslut. Vi ser det som självklart att du är intresserad av utveckling av PHP-system och är bekant med HTML, CSS, Javascript och SQL. Läs mer hos Nilsson & Mossberger.

  • SYSTEMKONSULT AFFÄRSSYSTEM

Vi söker dig med stort intresse för att bygga systemlösningar och stötta kunderna i användandet. Du kommer att vara en viktig person för att vidareutveckla våra kunders system och tillsammans med kollegor se till så kunderna får bra service. I många fall kommer du att agera backup och stöd till den utvecklare som är kundansvarig. Läs mer hos Nilsson & Mossberger.

Läs gärna om hur det är att jobba på Montania.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.