Meny

Fler funktioner för e-handel

Vi har under våren släppt en uppdaterad version av vår e-handelsmodul. E-handelsmodulen används för att integrera e-handelsprocesser med Agera e Affärssystem. Integration ger stora fördelar jämfört med en fristående webbshop då man använder artikeldata till shopen som redan finns i affärssystemet samt går webborder rakt in i företagets vanliga order- och leveransflöde.

I nya versionen har vi utvecklat funktioner för att på ett mer flexibelt sätt bygga upp webbshopens struktur med innehåll. På detta vis kan man göra mer kraftfulla kombinationer av olika block och ge redaktören mer frihet att vara kreativ.

En annan nyhet är att det finns möjlighet att skapa block som ska innehålla artiklar med en viss tagg/märkning, till exempel “Nyinkommet”. Därmed kan redaktören enkelt pusha för nya artiklar genom att märka upp artiklar i affärssystemet med rätt tagg. Man kan välja att lägga till blocket “Nyinkommet” på flera ställen i shopen och automatisera publiceringen.

Det finns också nya inställningar som ger fler möjligheter att snabbt göra mer skräddarsydda gränssnitt för webbredaktörerna till exempel bestämma om shopen ska ha zoom-effekt eller inte.

Därutöver finns det många nya funktioner bland annat stöd för Google Merchant XML Feed, stöd för e-handelsspårning i Google Analytics, stöd för Facebook Pixel Eventspårning och integration till Mailchimp för att hantera nyhetsbrevsprenumeranter.

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.