Till poddlyssnaren

Kul att du är intresserad av att veta mer om Montania! Om du inte har hört avsnittet med Rickard i Kodsnack så hittar du avsnittet här.

Vi söker just nu dig som jobbar med webbutveckling och är intresserad av nya utmaningar. Om du jobbar/jobbat med PHP så är du välkommen att skicka skicka en spontanansökan med ditt CV. Om du har erfarenhet av t.ex. Symfony, Laravel eller liknande ramverk är det meriterande.

Rickard AnderssonHar du frågor eller funderingar kring oss, hur det är att jobba på Montania eller vilken typ av kompetens vi söker är du välkommen att kontakta Rickard på rickard@montania.se eller 073 – 508 34 45.

Vill du ha mer information om vad vi brukar söka kan du ta en titt på någon av våra tidigare annonser: Vi rekryterar: Webbutvecklare & Systemkonsult eller Vi söker Junior Webbutvecklare.

Vi är ett ägardrivet företag baserat i Halmstad som jobbar både med utveckling av egna produkter och konsultuppdrag. Läs gärna lite mer om hur det är att jobba på montania och spana in lite av vad vi har gjort tidigare.

Du kan även få mer information om företaget och vilka som jobbar här nu eller hitta övriga kontaktuppgifter.