Meny

Projektsystem & uppdrag

Åt Nordisk Mätarekontroll har vi byggt ett affärssystem med projektsystem med uppdragshantering.

Nordisk Mätarekontroll AB är ett serviceföretag som har specialiserat sig på volymflödesmätare för petrokemiska produkter, samt förekommande tillbehör. NMK AB har tre verksamhetsområden Verifiering, Service och Försäljning.

Kundens bakgrundsbehov

Företaget var ute efter ett nytt heltäckande system med stor möjlighet till vidareutveckling, integration och påverkan. De ville ha en samarbetspartner som de enkelt kan föra en dialog med och få hjälp av vid drift och vidareutveckling.

Montanias lösning

Montania utvecklade en lösning utifrån Agera Affärstöd. Kopplingar skapades till externa register för att t ex snabbt kunna återanvända kunduppgifter. Under projektets genomförande arbetade Montania nära ihop med representanter från kunden för att kunna utveckla/förädla verksamhetsprocesser.

Systemets anpassade delar

Lösningen bygger på alla moduler som ingår i Agera Affärstöd. Därpå för att tillgodose kundens behov krävdes en del anpassningar. Agera integrerades med moduler för hantering av uppdrag, mätare, kontroller och kontrolldata. Och en relativt avancerad hantering av utskrifter från systemet för att tillgodose både verksamhetens och kundernas olika behov.

Teknik

FileMaker

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.