Ladda ner demo och uppdateringar

Från den övre boxen kan du med serviceabonnemang ladda ner dina programuppdateringar.

Från den nedre boxen kan du ladda ner gratis demo av våra program för bl a bokföring, order och fakturering. Demoversioner ger dig möjlighet att kostnadsfritt prova Montanias program med dina egna uppgifter.

StepOne-programmen är begränsade i antal poster som du kan registrerar. Det innebär att du kan börja arbeta med demoversionen och fortsätta med företagsfilen när du köper den riktiga versionen. Agera-systemen är begränsade till en användare och ett begränsat antal poster. Utskrift till Pdf och e-post är ej aktiverat i demo-versionerna. OBS! Nya Agera e Affärssystem ligger ej som nedladdningsbar demo så kontakta oss för tillgång till en demo och/eller visning.

När man efter nedladdning dubbelklickar på installationsfilen Vise för StepOne eller på fil för att starta Agera så kan en del få meddelandet att programmet inte kan öppnas eftersom det kommer från en oidentifierad utvecklare. Du kan lösa det genom att i Systeminställningar, Säkerhet och integritet ändra till ”Tillåt program hämtade från var som helst”. Klicka på hänglåset för att kunna göra ändringar, mata in datorns lösenord. Du kan efter installation ändra tillbaka säkerhetsinställningen om du vill.

Uppdateringar

Lösenord krävs för nedladdning

Demo