Montania logo
2012-07-10 Tipsa en vän

Sommartider på Montania

Under vecka 29-31 (16 juli-3 augusti) har vi stängt för semester och inga leveranser sker under denna tid.

Mejl kommer under vecka 29-31 att läsas med jämna mellanrum och vid akuta ärenden kommer vi att svara under dessa veckor. Annars kommer ert mejl att besvaras i vecka 32.

För akuta supportärenden under semesterperioden, kontakta oss via support@montania.se. För övriga brådskande ärenden går det att kontakta oss på info@montania.se

Åter till ordinarie öppettider vecka 32 från den 6 augusti.

Vi på Montania vill önska alla våra kunder och partners en riktigt skön och avkopplande sommar!

Boktips
Kika in på Facebook och ta del av våra boktips för lata dagar i hängmattan. Dela gärna med dig själv om du har några andra bra tips.
Montania System AB

Montania erbjuder dig omtyckta och lättanvända program, lättlästa och förklarande manualer och ett kundcenter som svarar på dina frågor. Vi sätter enkelhet i första rummet.

Vi kan mer

Har du behov av ett affärssystem eller administrativt system? Vi har flexibla system för både Mac och Windows t ex order/lager/fakturering, bokningssystem, CRM för iPad, speditionssystem och system för kalkyl och beräkning av material.

Vi är också duktiga på webb och bygger allt från moderna hemsidor i Wordpress till komplett e-handel integrerad med kundens affärssystem samt mobil e-handel.

www.montania.se finns mer information om våra produkter, tjänster och projekt samt demoversioner och exempel på kundanpassade system.

Kontakta oss

Kontakta oss på 035-136800 eller info@montania.se om du har frågor eller vill beställa.

Montania på Facebook

Montania System AB | Kristinebergsvägen 17 | 302 41 Halmstad | Tel 035-13 68 00 | info@montania.se

Alla priser exkl moms och ev. frakter.
Vill du inte ha e-postinformation från Montania framöver kan du returnera mailet och skriva "Nej tack till e-postinfo" i subject/ämne.
Adresskälla: Eget kund- och demoregister