Montania logo
2011-11-09 Tipsa en vän

Dags för en smartare webb

Vi på Montania hjälper företag med allt från moderna hemsidor med genomtänkt struktur till komplett e-handel integrerad med affärssystem.

Vår bakgrund som utvecklare av webb- och affärssystem gör att du inte bara får en snygg design av din webb. Vi förstår tekniken bakom, hur användare enkelt ska hitta och hur webben rankar högt i sökmotorer. Med rätt webbplats syns du.

Webbexempel

Hos oss träffar du t ex Lasse som brinner för att översätta affärsbehov till IT-stöd, Johan som är seniorkonsult och mångårig talare på internationella webbkonferenser, Rickard som knackar kod i PHP och är utbildad i IT-säkerhet, David och Henrik som bygger affärssystem och Sanna, Ida-Maria och Sofie som hjälper våra kunder med support och projektledning.Besök www.montania.se för att läsa mer om oss och några av de webblösningar och shopar vi gjort bl a till Serholt Läromedel, Lärarjouren och Carrocar. Välj en helhetslösning med e-handel och integrerat affärssystem eller enbart ny webb. Vi kan även hjälpa dig med dina funderingar kring sociala medier som Twitter eller företagssida på Facebook. Vi har kunskapen och verktygen.

Vårt genuina intresse för dig som kund och din verksamhet borgar för att vi alltid gör vårt yttersta för att få en bra struktur på din hemsida och rätt profil för ditt företag.

Kontakta oss på 035-13 68 00 eller info@montania.se och boka in ett förutsättningslöst möte. Tillsammans går vi igenom er affärsverksamhet och hur ni kan utvecklas med bättre webblösningar.


Referenser

Tylöprint

Tylöprint i Halmstad är ett exempel på företag som har webb, e-handel och integrerat affärssystem från oss.

Om Montania

Vi brinner för att även mindre företag ska ha IT-stöd och datasystem som stöder verksamheten fullt ut. Vi arbetar med webbsystem, affärssystem och ekonomisystem. Därmed kan vi hjälpa våra kunder med allt från bara ett bokföringsprogram till kompletta integrerade lösningar.

Teknik

Vi utvecklar i både PHP och Lasso och använder oss av publiceringsverktyget Wordpress.

Kontakta oss

Kontakta oss på 035-13 68 00 eller info@montania.se för en diskussion om er affärsverksamhet och hur ni kan utvecklas med bättre webblösningar.

Montania på Facebook
Montania System AB | Kristinebergsvägen 17 | 302 41 Halmstad | Tel 035-13 68 00 | info@montania.se

Alla priser exkl moms och ev. frakter.
Vill du inte ha e-postinformation från Montania framöver kan du returnera mailet och skriva "Nej tack till e-postinfo" i subject/ämne.
Adresskälla: Eget kund- och demoregister