Meny

Vi rekryterar: Webbutvecklare & Systemkonsult

Är du intresserad av att jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i en växande bransch? Vi har nu två tjänster ute med placering i Halmstad. Välkommen att läsa mer och ansöka. Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringarna.

Webbutvecklare

Vi söker dig som vill jobba och utvecklas tillsammans med riktigt kompetenta kollegor. Hos oss får du en miljö där du kan lära dig nya områden och tekniker och mer avancerad utveckling. Kanske jobbar du idag med enklare webbuppsättning inhouse eller på till exempel en reklambyrå.

Vi hjälper våra kunder med allt från WordPress- och WooCommerce-sajter till mer komplexa system baserade på en egen PHP-produktplattform med moderna ramverk för både back- och frontend eller på e-handelsmodulen till vårt affärssystem.

För att lyckas behöver du vara intresserad av utveckling av PHP-system. Du är bekant med HTML, CSS, Javascript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk såsom Symfony, Ember.js, Laravel och Angular, objektorienterad PHP-utveckling, eller att göra teman och plugins till WordPress är det en fördel. Du liksom vi tycker att gränssnitt och användarvänlighet är viktiga delar av systemen.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet Junior Webbutvecklare och välkommen med din ansökan ifall du vill bli vår nya medarbetare.

Junior Systemkonsult Affärssystem

Vi har mycket stor efterfrågan från våra kunder och beläggningen för alla våra FileMaker-konsulter är hög. Vi behöver därför bli fler och söker junior systemkonsult inom FileMaker-utveckling.

Projekten du arbetar med kommer till stor del att bygga på databasen FileMaker varför kunskaper inom detta är meriterande. Saknar du denna specifika kunskap men har annan relevant erfarenhet av systemutveckling och databaser och intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig.

Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. I takt med att du lär dig kommer du själv att utveckla större systemlösningar.

Jobbet är variationsrikt och innebär att prata med kunder om deras behov, föreslå lösningar och därefter programmera. Du har flera erfarna kollegor som du samarbetar med och får stöd av i din utveckling.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet Junior Systemkonsult och välkommen med din ansökan.

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.