Meny

Semesterstängt vecka 29-30 & Sommartider vecka 31

Sommaren är här och det nalkas semestertider för oss. Vi kommer att ha stängt i två veckor* samt ha en vecka med något begränsade öppettider.

  • Vecka 29-30 (18 juli-29 juli) har vi semesterstängt. Under dessa två veckor kommer mejl endast att läsas sporadiskt (dock varje vardag) och vid mycket akuta ärenden svarar vi. Annars kommer ditt mejl att besvaras vecka 31.
  • Vecka 31 har vi begränsad bemanning och våra öppettider är 10:00-15:00.

Som mycket akuta ärenden avses till exempel driftstopp (systemet går inte att komma åt) orsakade av vår driftmiljö eller allvarliga fel som påverkar bokföringen.

Har du ett akut supportärende under semesterperioden, kontakta oss via support@montania.se.

* Supporten för Agera Medlem kommer att ha stängt i tre veckor, vecka 28-30. Har du ett akut supportärende under semesterperioden, kontakta oss via medlem@montania.se.

  • Tänk på att systemunderhåll som ni själva gör så som att uppgradera operativsystem och byta datorer kan leda till att även våra system behöver uppdateras, så planera gärna in sådant arbete före eller efter dessa veckor vi stänger.
  • Ta backup på alla era viktiga filer, förvara också externt.
  • För våra Agera-system: Om någon användare glömmer sina inloggningsuppgifter så kan en användare med behörighet ”admin” ändra lösenord.

Vi på Montania vill önska er alla en riktigt skön och avkopplande sommar och semester!

Följ oss gärna på våra sociala medier:
Facebook
Instagram

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.