Under augusti kommer Montania att överta ansvaret för alla eloh&wijks publicerade webbsidor samt webbrelaterade tjänster.

För att möta tillväxtkurvan hos eloh&wijk på digitala plattformar och kunna ta hand om alla webbkunder på bästa sätt behövde de mer kompetens och fler rekryteringar. Valet föll istället på att låta oss på Montania ta över ansvaret då vi har flera duktiga webbutvecklare och specialister inom e-handel, webbsäkerhet, UX-design samt hög kompetens inom Google Analytics och Adwords.

Tillsammans kan vi erbjuda ännu högre kapacitet, bredare kompetens och bättre service. Både Montania och eloh&wijk har samma grundfilosofi och värnar stort om den personliga servicen och hög kvalitet. Vi har långa samarbeten med våra kunder och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla deras verksamhet och system under många år. Tillsammans kan vi nu erbjuda kompetens inom ett helt spektra av digitala tjänster och produkter.

Montania har under många år jobbat med både vanliga webbsidor i WordPress och stora, komplexa webbprojekt. Vi bygger allt från hemsidor till integrerad e-handel, kundunika shoppar, schemaläggning, bokningsystem och kurshantering. Vi jobbar även med traditionella ekonomi- och affärssystem samt övriga administrativa system. Några av er har kanske redan ett affärssystem eller ett bokningssystem från oss. Och andra har kanske använt vår kompetens för punktinsatser längs vägen från ekonomistyrning och affärsutveckling till IT-stöd eller webbprogrammering.

Läs gärna mer om t ex vårt affärsssystem eller integrerad e-handel.

Vi kommer att presentera oss närmare för alla eloh&wijks kunder under hösten och vi vill gärna boka in möten där vi får träffas och lära känna varandra. Tills vidare kan du mejla oss på elohwijk@montania.se eller läsa mer om Montania och följa oss på Facebook. Har du något på gång redan nu kan du kontakta oss så bokar vi direkt en träff med din nya kontaktperson.

Övriga marknadsfrågor som kampanj, strategi, förpackning, varumärkesprofilering, annonser, illustration, print mm kontaktar du fortfarande eloh&wijk om precis som vanligt, ring dem på telefon 035-12 05 15.

Välkommen!