Telefonväxel stängd e.m den 24/2

Tisdagen den 24/2 byter vi telefonväxel och har därför stängt vår växel från kl 12.00. Våra mobilnummer ska fungera under bytet och telefonväxeln ska vara igång onsdag morgon. Vissa problem kan säkert uppstå och vi hoppas ni har överseende med det. Mail kommer att läsas och besvaras på vanligt sätt under bytet.

Vi söker en Juniorkonsult utveckling & support FileMaker

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam och söker en kollega som Juniorkonsult utveckling & support för våra standardsystem och kundanpassade lösningar som baseras på FileMaker. Vet du någon som detta skulle passa för? ENoEM Rekrytering AB har hand om denna rekrytering, läs mer om jobbet här.

Jultider hos Montania

Vi på Montania vill tacka för det gångna året och önska er alla en fröjdefull jul. Under julhelgerna har vi öppet alla arbetsdagar måndag-fredag kl 09:00-16:00  (trettondagsafton 9-12). God Jul och Gott Nytt år!  

Montanias produkter och OS X 10.10 Yosemite

Apple har släppt Mac OS X 10.10 Yosemite och vi är nu klara med våra tester av Agera-systemen och StepOne på det nya operativsystemet. Agera Affärsstöd, Agera Annonsbokning och Agera Skylt fungerar med Yosemite under förutsättning att man använder FileMaker 13 eller 12. Det finns dock inget officiellt stöd för version 12 från FileMaker. Varken FileMaker […]

MacOS X 10.10 Yosemite

Apple har nu släppt MacOS X 10.10 Yosemite. Vi rekommenderar våra kunder att avvakta att uppdatera tills vi testat allting med den slutliga versionen. Vad vi vet i nuläget är att FileMaker Server 13 INTE fungerar med Yosemite. UPPDATERAD: Information om Montanias produkter och Yosemite

Vi söker en kollega för Kundstöd & Support

Vi behöver förstärka vår kundtjänst med en kollega inom kundstöd & support för våra standardsystem och kundanpassade lösningar. Vet du någon som detta skulle passa för? ENoEM Rekrytering AB har hand om denna rekrytering, läs mer om jobbet här.

Semesterstängt vecka 31

Under vecka 31 (28 juli-1 aug) har vi stängt för semester. Mejlen kommer dock att bevakas och vid akuta ärenden försöker vi att svara under veckan. Vi på Montania vill önska alla våra kunder och partners en riktigt skön och avkopplande semester!  

Webb för tidningspublicering

Vi har nyligen lanserat ett spännande webbprojekt åt en av våra kunder, Rivista AB. Det är den första webben utvecklad med vår WordPressbaserade plattform för tidningspublicering. Förutom ett snyggt upplägg av artiklar och krönikor får de bl a widgets, mobilanpassning, leverantörsguide, rss-flöde och registrering av nyhetsbrev. En koppling till Svenska mässans kalender ska också byggas […]

Vi söker en kollega inom webbutveckling

Vi har mycket att göra och söker därför en ny kollega inom webbutveckling. Du får jobba bl a med WordPress, Symfony2 och Ember.js. Är detta något för dig eller någon du känner? Vi samarbetar med ENoEM Rekrytering AB, läs mer om jobbet här.

Agera Annonsbokning – 20% rabatt på hyra

Agera Annonsbokning är ett smart sälj- och affärssystem för dig som säljer och bokar annonser. Du får överblick över dina kunder, deras order och annonser och du kan enkelt hantera annonsstorlekar, priser och fakturering. Nu får du 20% rabatt på hyra året ut (2014) vid tecknande innan semestern (teckna före 25 juli). Läs mer om […]

Nästa sida »