Vi söker kollega inom Kundstöd och Support

Vi växer och behöver förstärka vår kundsida med en kollega inom: Kundstöd & Support Vet du någon som detta skulle passa för? Nilsson & Mossberger (ENoEM Rekrytering AB) har hand om rekryteringen, läs mer om jobbet inom Kundstöd & Support hos dem.  

Jultider hos Montania 2015

Vi på Montania vill tacka för det gångna året och önska er alla en fröjdefull jul. Under julhelgerna har vi öppet alla arbetsdagar måndag-fredag kl 09:00-16:00 (dagen innan julafton samt trettondagsafton 9-12). God Jul och Gott Nytt år!

Vi söker kollegor inom kundstöd och projektledning

Vi behöver förstärka vår kundsida och söker kompetenser inom: Kundstöd & Support Projektledning Webb- & Affärssystem Vet du någon som detta skulle passa för? ENoEM Rekrytering AB har hand om de här rekryteringarna, läs mer om jobbet inom Kundstöd & Support och Projektledning Webb- & Affärssystem hos Enoem Rekrytering.  

Ny webbtidning till Svenska Mässan

Under vintern släppte vi tillsammans med vår samarbetspartner Just Rivista en webbtidning till Svenska Mässan. Just Rivista är experter på innehåll – s.k content marketing – och kan hjälpa våra kunder med t ex tidningar för både webb och print. Prata med din kontakt hos Montania för mer info.

Vi har fått tre nya kollegor!

Under vintern har vi anställt tre nya konsulter på Montania. Vi välkomnar Robin och Samuel som nya webbkonsulter och Pernilla som ny FileMakerkonsult.

Telefonväxel stängd e.m den 24/2

Tisdagen den 24/2 byter vi telefonväxel och har därför stängt vår växel från kl 12.00. Våra mobilnummer ska fungera under bytet och telefonväxeln ska vara igång onsdag morgon. Vissa problem kan säkert uppstå och vi hoppas ni har överseende med det. Mail kommer att läsas och besvaras på vanligt sätt under bytet.

Vi söker en Juniorkonsult utveckling & support FileMaker

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam och söker en kollega som Juniorkonsult utveckling & support för våra standardsystem och kundanpassade lösningar som baseras på FileMaker. Vet du någon som detta skulle passa för? ENoEM Rekrytering AB har hand om denna rekrytering, läs mer om jobbet här.

Jultider hos Montania

Vi på Montania vill tacka för det gångna året och önska er alla en fröjdefull jul. Under julhelgerna har vi öppet alla arbetsdagar måndag-fredag kl 09:00-16:00  (trettondagsafton 9-12). God Jul och Gott Nytt år!  

Montanias produkter och OS X 10.10 Yosemite

Apple har släppt Mac OS X 10.10 Yosemite och vi är nu klara med våra tester av Agera-systemen och StepOne på det nya operativsystemet. Agera Affärsstöd, Agera Annonsbokning och Agera Skylt fungerar med Yosemite under förutsättning att man använder FileMaker 13 eller 12. Det finns dock inget officiellt stöd för version 12 från FileMaker. Varken FileMaker […]

MacOS X 10.10 Yosemite

Apple har nu släppt MacOS X 10.10 Yosemite. Vi rekommenderar våra kunder att avvakta att uppdatera tills vi testat allting med den slutliga versionen. Vad vi vet i nuläget är att FileMaker Server 13 INTE fungerar med Yosemite. UPPDATERAD: Information om Montanias produkter och Yosemite

Nästa sida »